Tyre&Auto Southbourne Group Review: Easy tips til at få gennem en MOT test

Hvert år, er hver bilejer berettiget for at sikre, at hans eller hendes bil er egnet til at køre og er vejen juridiske gennem en MOT test. Tyre&Auto Southbourne Group giver nogle enkle tips nedenfor for at hjælpe dig passere bilens MOT test.

Kontrollere lys

Sørg for at alle lysene fungerer korrekt og er lige så lyse. Det har anbefalet at røre bremseklodsen og se, om de bageste bremselys lysne garageporten og hvis det gør, det er i god stand. Du kan derefter svippe tåge lys til at identificere, hvis det er i orden ordentligt eller ikke.

Tjek af dæk

Check slidbane dybden af din dæk og hvis det er under 2mm, anbefales det at udskifte dem. Men hvis dit køretøj bestået MOT test med denne betingelse, mekanikeren stadig vil sætte en rådgivende notat med angivelse for at erstatte disse dæk så hurtigt som muligt. Dæktrykket skal også være på det anbefalede niveau.

Gøre nogle enkle rettelser på forhånd

En MOT test også inkluderer at tjekke sikkerhedsniveauet for din bil, så for at have en problemfri proces under prøvningen, anbefales det at gøre nogle enkle rettelser på forrudeviskere, bakspejl og fløjen spejle god tid. Husk, at sikkerheden for føreren side view er også inkluderet i testen.

Korrekt rense din bil

Lagt i betragtning, at nogle mekanik nægter at give service til beskidte biler, så det ville være bedre at rengøre den grundigt inde og ude, før det tager MOT test.

Med alle disse tips i tankerne bliver at processen meget glattere, hvis du også gør en regelmæssig vedligeholdelse på bilen, ikke bare når du tager eksamen. Hvis du er interesseret, kan Tyre&Auto Southbourne Group også udføre en MOT test til dit køretøj. Det omfatter vurdering af både sikkerheden af din bil og niveauet for emission, som frigøres fra udstødningen.

Du kan også bestille en MOT gennem online-tjeneste af Tyre&Auto Southbourne Group. Ringe eller maile dem i dag for at vide flere info om deres MOT test.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s